Appartementen in Le Marche - Italien Ferienwohnungen und B&B

Ausschnitte aus den Tagebuchern von Rosa nel Pozzo


Klaus und Jutta, 05-09-2017.

Für Germa und Bert,
Wir haben 10 ganz Wunderbare Tage hier verbracht. Das tolle Apparrtment, die herliche Aussicht, das feine Essen von Germa, ach einfach alles!!! Wir konnten so gut geniessen und sagen Danke!!! Kommen gerne wieder.


Thea en Henry, 26-09-2015.

Germa en Bert,
Bedankt dat wij mochten genieten van het prachtige uitzicht, het mooie appartement, de aandacht van Guus en Hannes, de goede zorgen en bovenal van het heerlijke eten!!!


Gepke en Ed, 23-09-2015.

Lieve Germa en Bert,
Na 4 jaar eindelijk weer 'thuis komen', zo voelde het voor ons. En wat hadden we dit keer onze vakantie hard nodig! Jullie hebben het weer als ons tweede huis laten voelen en wat zijn we heerlijk uitgerust! Prachtig weer, mooi uitzicht, lieve gastvrouw en -heer, wat wil een mens nog meer? Nou ......terugkomen natuurlijk!! Bedankt voor alles en hopelijk tot heel gauw! En een knuffel voor Guus en Hannes


Fred en Ineke, 23-09-2015.

Lieve Germa en Bert,
Na een drukke week in Rome, kwamen we hier helemaal tot rust. Wat een ontzettend leuk en mooi appartement is Olive. Buiten ontbijten met een mooi uitzicht en lekker lezen in alle rust. We genoten. Ook de omgeving is rustig en mooi. Vooral de grotten van Frasassi. Maandagavond werd er voor ons en de andere gasten gekookt. Het was heerlijk en erg gezellig. We hebben het erg naar ons zin gehad, 4 dagen is gewoon te kort.... en we hopen nog eens terug te komen. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en hartelijkheid.


Melanie en Peter, 29-08-2015.

Lieve Germa en Bert,
Een week te gast bij jullie "Rosa nel Pozzo". Wat een heerlijkheid. Een fijn, licht en schoon appartement. De rust en het mooie uitzicht in jullie goed verzorgde huis. We hebben genoten van de heerlijke etentjes met de andere gasten. Zowel bij jullie als de leuke eettentjes en de agriturismo's waar jullie ons mee naar toe hebben genomen. Veel geluk samen met jullie honden in "Le Marche". En wie weet tot ziens!


Rob en Hera, 26-08-2015.

Lieve Germa en Bert,
Bedankt dat we deze dagen bij jullie mochten verblijven: Wat een prachtig appartement, Wat een geweldig uitzicht, Wat een superleuke mensen zijn jullie, Wat een ontzettend lekkere maaltijden hebben we gehad, Wat hebben we hier ons thuis gevoeld, BEDANKT!!!


Leonie en Erik, 22-08-2015.

Lieve Germa en Bert,
We hebben genoten van ons ontbijt bij jullie. Een fijn appartement, van alle gemakken voorzien, en een heerlijk buitenverblijf met een prachtig uitzicht! Ook de weergoden hebben goed hun best gedaan. Germa, bedankt voor de heerlijke maaltijden, waar wij 3 keer van hebben mogen genieten. Bert, bedankt voor de heerlijke drankjes en de koffie. Een erg leuke manier om jullie en de andere gasten een beetje te leren kennen. Wij voelden ons hier thuis, mede dankzij jullie gastvrijheid.


Maarten en Ansje, 31-07-2015.

Lieve Germa en Bert,
De Marken kenden we niet, maar werd ons aanbevolen door bekenden. Toen wij jullie website zagen, zeiden we meteen: DOEN! In het pikkedonker kwamen we aan....... en wat we zagen was nog mooier dan in het voorgevoel, ook in het zonlicht. Alles binnen en buiten liefdevol en met zorg ingericht. We voelden ons meteen welkom en werden getrakteerd op Germa's kookkunst, smulden van Bert's eigengemaakte Limoncello, aten met jullie vrienden en gooiden de beentjes los op het slakkenfestival. Veel dank voor jullie hartelijkheid en gastvrijheid. We komen graag nog eens terug.


Tilly en Theo, 25-07-2015.

Lieve Germa en Bert,
Mijn gevoel zegt dat de tassen nog maar net uitgepakt zijn. De kalender verteld ons dat de 14 dagen in Pietro alweer om zijn, helaas. Theo en ik hebben het, ook deze derde keer, weer heerlijk gehad. Het uitzicht verveeld nooit, de zon heeft super goed zijn best gedaan. Het eten was geweldig, de heerlijke maaltijden van Germa en de maaltijden buiten de deur. Jullie hebben prima adressen uitgezocht. Guus en Hannes hadden al snel door dat er water voor hun klaar stond. Dikke kus en een knuffel voor Guus en Hannes.


Margje en Wiebren, 18-07-2015.

Beste Germa en Bert,
We hadden een vliegreis naar Perugia. De eerste week veel steden bezocht en daarna richting kust. Zo kwamen we bij jullie voor een kleine week en we hadden geen betere plek kunnen kiezen! Hartelijk dank voor de fijne tijd en jullie gastvrijheid!


Suzette en Hans, 14-07-2015.

Beste Germa en Bert,
We hebben een fantastische week gehad! Mooie omgeving, mooie natuur, maar vooral mooi appartement en jullie gastvrijheid! Bedankt en we zeggen het voort!


Mathieu en Lucy, 27-06-2015.

Beste Germa en Bert,
Het was voor ons weer een waar genoegen om hier te zijn. Op deze plek met het schitterende uitzicht. We hebben er volop van genoten en het was ook erg gezellig met de andere gasten. bedankt voor jullie goede zorgen, gastvrijheid en de heerlijke maaltijden Na deze week resten ons nog de hartelijke groeten.


Rika en Arjan, 20-06-2015.

Beste Germa en Bert,
We hebben genoten van jullie prachtige plek. Heerlijk en gezellig met elkaar gegeten. Ook het restaurant "Il Rustico" was erg goed. De week is dan ook voorbij gevlogen. Dit is precies wat we bedoelen met vakantie in Italie. We zullen jullie appartementen dan ook zeker aanbevelen.


Geke en Berend, 19-06-2015.

Beste Germa en Bert,
We hebben, nog meer dan de vorige keer, genoten van de rust en de prachtige omgeving. Een lekker appartement, van alle gemakken voorzien, comfortabele stoelen, binnen en buiten, goede pannen, bestek, een prima bed, wat wil een mens nog meerEen groot pluspunt is jullie zorg en aanraders. We zullen dit promoten! Een knuffel voor Guus en Hannes die na hun escapade en een onverwachte douche bij ons binnen kwamen rolle, moe gedesorienteerd leek het wel en kletsnat! gedroogd en jullie geroepe, blij dat ze gezond en wel terug waren. We komen vast nog eens terug, maar voor volgend jaar hebben we Frankrijk plannen. Heel veel succes. Dank jullie wel!


Odile en Ad, 12-06-2015.

Lieve Germa en Bert,
Het was weer grandioos! We kijken weer terug op een geweldige week bij jullie. Zo bijzonder, al die keren bij jullie. Zoveel jaren met zoveel plezier genoten van alles. Dank je wel hiervoor. Tot de volgende keer.


Peter en Rita, 03-05-2015.

Beste Bert en Germa,
Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier. We hebben genoten van het uitzicht, de rust, de vogeltjes en van jullie gastvrijheid. We zijn helemaal tot rust gekomen. Bedankt voor jullie tips en het heerlijke etentje. Het was echt genieten. Veel succes in de toekomst. Lieve groetjes.


Hanny en Roel, 27-09-2014.

Lieve Bert en Germa, Wat een geweldig appartement met een mega uitzicht. Wat hebben wij genoten, dank jullie wel voor de gastvrijheid. Bert en Germa, bedankt voor het lekkere diner. Het was erg gezellig. Dit mooie plekje gaan we zeker doorgeven aan onze vrienden. We wensen jullie veel geluk. Hartelijke groeten Hanny en Roel uit Lathum.


Ria en Ton, 18-09-2014.

Lieve Germa en Bert, Het is ieder keer weer thuiskomen in appartement Pietro. Inmiddels alweer voor de 4de keer. Ook nu hebben we weer een topvakantie gehad. De rust, het heerlijke eten, de mooie natuur, we hebben volop genoten. We wensen jullie alle goeds toe voor de toekomst. Tot een volgende keer. Ria en Ton


Marja en Arnold, 09-09-2014.

Beste Germa en Bert, Wij kwamen voor 1 nachtje en dat werden er bij aankomst al meteen 2. En elke dag kwam er weer 1 nachtje bij. Het lukte maar niet om weg te gaan, want het is zo'n prachtige plek hier en zo heerlijk rustig. We hebben echt genoten! Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst, gastvrijheid en de gezellige avond in het "uiendorp", samen met Ton en Ria. Een plek om nooit te vergeten en we komen vast nog wel een keer terug. Groetjes, Marja en Arnold


Marloes en Frank, 30-08-2014.

Wat hebben wij een fijne tijd gehad in appartement "Pietro". We hebben genoten van de rust, de ruimte, de omgeving, het heerlijke weer, het lekkere zwembad en de kookkunsten van Germa! Het altijd vrolijke goedemorgen van Guus en Hannes gaan we missen. Bedankt voor de gastvrijheid en het delen van jullie mooie plekje! Thuis onder het genot van de eigengemaakte "Rosa nel Pozzo limoncello", zullen we nog vaak aan een heerlijke vakantie terug denken. Groeten, Marloes en Frank


Katja en Ben, 28-08-2014.

Genieten van de rust, het uitzicht, het eten, de warmte en het prachtige appartement: Germa en bert, heel harteltijk dank voor deze wonderschone plek en voor ons een zalige vakantie


Truus en Roelof, 23-08-2014.

Wij hebben 3 heerlijke weken gehad in Rosa nel Pozzo. Wat een prachtig plekje in "Le Marche". Genoten van de omgeving: de dorpjes, de bergen, de zee en de grotten.! En bij "thuiskomst" weer de rust en genieten bij het zwembad. Kortom, een geweldige vakantie, mede door de goede zorgen van Germa en Bert en de door hen geregelde uitstapjes zoals de lunch op zondagmiddag en de wijnproeverij. En niet te vergeten de gezellige etentjes met de andere gasten, waarbij Germa heerlijk heeft gekookt. Heel erg bedankt, Roelof en Truus Gerrits.


Ronald en Rene, 23-08-2014.

Lieve Germa en Bert, Dank jullie wel voor 2 heerlijke weken. Dank zij jullie (en Guus en hannes) was het een heerlijke vakantie. Alles was perfect in orde. Fijn appartement/zwembad/bedden/etc.etc. Ook Ook het eten was heerlijk. Hoogtepunten waren de grotten, restaurant "La Tartana" en de massage op het strand in Senigallia. Dank voor alle tips en jullie perfecte gastheer/vrouwschap. Liefs van Ronald en Rene.


Jose en Pieter, 08-08-2014.

Beste Germa en Bert, Voor de tweede keer hebben we voor Rosa nel Pozzo gekozen. Het deed vertrouwd aan en we hebben weer heel erg genoten. Van het huisje, de omgeving, van de rust en van jullie gastvrijheid. "Rosa nel Pozzo" is beslist een aanrader! Hartelijke groeten.


Rob en Ans, 08-08-2014.

Beste Germa en Bert, Wat een prachtig plekje om vakantie te vieren. Wij hebben er van genoten! De leuke dorpjes en het heerlijke eten. Germa, ook jouw kookkunst was bijzonder. We komen zeker nog eens terug, en zullen het in NL doorgeven. Bedankt en tot ziens.


Marjan en Hans, 19-07-2014.

Beste Germa en Bert, Dank voor de gastvrijheid en het lekkere ( en gezellige) etentje. Fijne uitvalbasis om "Le Marche" te ontdekken Wij wensen jullie nog veel fijne jaren toe


Tilly en Theo, 12-07-2014.

Lieve Bert en Germa, Wat hebben wij weer genoten! Twee weken heerlijk uitgerust met af en toe wat bezigheidstherapie. Heerlijk gegeten, veel gelezen en af en toe een tripje. Bedankt voor de gastvrijheid, op jullie prachtige plek die er altijd zo verzorgt uit ziet. Op Zoover krijgen jullie van ons een dikke 10. Een dikke knuffel, ook voor de huishonden Guus en Hannes


Yvonne en Bob, 05-07-2014.

We zijn nu bijna een week in dit mooie deel van "Le marche" in jullie appartement Pietro. We hebben genoten van het prachtige uitzicht. het ging nooit vervelen en je bleef ernaar kijken. Jullie hebben het hier goed voor elkaar: De tuin, de bibliotheek en het aoppartement met een goed bed en lekker stoelen. Zowel binnen als buiten. Bedankt voor de heerlijke maaltijd en jullie gastvrijheid.


Marion en Henk, 20-06-2014.

Rosa nel Pozzo, wat een stukje paradijs in "Le Marche". We waren nog nooit in deze regio geweest, maar zijn nu erg onder de indruk. De rust, al die kleine burchten, vriendelijke mensenen nhet herlijke eten. Een leuke avond bij jullie vrienden en niet te vergeten de italiaanse avond met alle bewoners van "Rosa nel Pozzo". Germa had heerlijk gekookt voor ons. Iedere dag kwamen Guus en hannes langsgelopen voor een aai! We hebben heerlijk geslapen op een confortabel bed. Appartament Rosa is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. heel smaakvol allemaal.


Rob en Gerda, 07-06-2014.

We zijn hier nu voor de 3de keer, 2009 en 2010 en het voelde meteen weer vertrouwd. We hebben weer zo genoten van het moois wat "Le Marche" te bieden heeft. Ook hebben we weer genoten van het gezellige appartement, met liefde ingericht. En van het prchtige uitzicht en jullie gezelligheid en gastvrijheid. We zijn blij dat we samen weer lekker gegeten hebben. We houden contact en komen heeel graag weer terug bij jullie en Guus en Hannes.


Henk en Neel, 25-05-2014.

Wij hebben genoten van ons verblijf hier! Mooi appartement met alles erop en eraan. Schitterende omgeving! En jullie gastvrijheid kent geen grenzen, niets is teveel. Dit is absoluut een stek om terug te komen. BEDANKT!


Annemiek en Ronald, 10-07-2013.

Ons tweede bezoek was een geweldige voortzetting van ons eerste verblijf 2 jaar geleden. Bert en germa, bedankt dat jullie dit heerlijke paradijsje op aarde hebben gecreeerd. En bedankt dat wij er 11 dagen van hebben mogen genieten. Niet alleen van "Olive" maar zeker ook van jullie warme gastvrijheid Molto grazie en wat ons betreft, tot ziens.


Dick en Marga, 10-08-2013.

Wat een schitterende plek! Wij hebben genoten van dit schitterende deel van Italie. De dorpjes en de omgeving, maar ook Fano, Senigallia en Ancona zijn het bezoeken waard. Niet te vergeten de grotten van Frasassi en San Marino! En.... de gezellige etentjes met jullie en de andere gasten. Super!!!


Nico en Tineke, 31-08-2013.

Fantastisch paradijsje hebben jullie hier gecreeerd! Wij hebben genoten van de prachtige uitzichten, de Italiaanse cultuur, de vriendelijke mensen en de leuke stadjes (vooral Gubbio) Het heerlijke zwembad, de gezellige maaltijd met de andere gasten (heerlijke gerechten Germa!) en ook: de oorverdovende stilte. Superleuk ook al die kleine Rozen details in het fijne appartement, tot de tissues toe, heel heel smaakvol. Kortom, een week was veel te kort. Wellicht komen we nog wel eens een keer wat langer.


Cor en Ada, 07-09-2013.

Rosa staat na "Olive" bij ons nu bovenaan. Omgeving verkennen. Super uitzicht en fijne stilte. Altijd een warm welkom door Guus en Hannes. Nooit meer Hollandse pizza. Eten bij verschillende restaurants in de omgeving. Lieve Germa en Bert die alles doen om je het naar de zin te maken. Philiberto bezoeken en wijn proeven. Ook genieten van jouw kookkunst Germa. Zonnige warme dagen. Zeker komen we terug. Ontzettend bedankt voor alles.


Frank en Anouk, 16-09-2013.

Dank voor jullie gastvrijheid. We zijn volledig tot rust gekomen. Genoten van het afwisselende landschap, plaatsjes, restaurantjes, de gezelligheid met elkaar en jullie pracht locatie. Nu door voor 2 dagen strand.


Geeske en Hendri, 21-09-2013.

We hebben een week lang genoten in dit mooie deel van Italie. Het appartement was van alle gemakken voorzien. Het uitzicht over de zonnebloemen was geweldig. Het lekkere eten in de diverse restaurantjes in de omgeving. En na die donderbui op zaterdag was het weer heerlijk. Bedankt voor jullie gastvrijheid!!!

  • In unserem B&B konnen Sie auf Ihre Terrasse, genießen von Ihres Frühstück mit Aussicht ....

    Lese weiter
  • Wir sind Germa und Bert und konnen Ihnen einen unvergesslichen Urlaub bieten ....

    Lese weiter
  • Die Frasassi Höhlen sind ein unterirdisches Höhlensystem in der Stadt ....

    Lese weiter

Auf ein steinworf von der Ortschaft "San Pietro"
in der schöne hügelige Landschaft warum der Regione Le Marche bekant ist

  • Rosa Nel Pozzo Instagram