Appartamenti nelle Marche - Italy Appartamenti e Bed & Breakfast

attività e corsi

 

Golfen in Le Marche.

Ook in Le Marche zijn er mogelijkheden tot het slaan van een balletje; golfen genoemd. In onze omgeving heeft men de beschikking over een 18-Hole Championship Course par 71 en een 5-Hole Executive Golfcourse.

 


 

 

 


Bezoek wijnboer

In samenwerking met een bevriende Wijnboer, organiseren wij een uitstapje naar zijn Cantina bij onze in de directe omgeving. Zij maken oa de heerlijke Verdicchio wijn, waar de Regio Le Marche zeer bekend om is! Dit bezoek, zal plaats vinden aan het einde van de middag met aansluitend een kleine proeverij. Deelname kunt u ter plaatse beslissen!

 

 


 

 

 


Wandelen, hiking, trekking

Le Marche leent zich in het bijzonder ook voor allerlei wandelactiviteiten. Meteen vanuit onze appartementen of een klein stukje met de auto naar de Apennijnen! Wij hebben u voor te leen beschrijvingen van diverse wandelroutes, maar ook stafkaarten voor de Apennijnen.

 


 

 

 


Uitstapjes en autotochtjes/rondritten

Het maken van uitstapjes per auto is natuurlijk de meest gemakkelijk manier om de omgeving te verkennen. Daarom hebben wij voor u een aantal rondritten ter beschikking! Mocht u daar geen gebruik van willen maken, dan biedt onze infomap zoveel informatie, dat u gemakkelijk zelf uw uitstapjes kunt maken!

 


 

 

 


Skiën en Snowboarden

Sinds januari 2009 kunt u in de Marken niet alleen skieen in de Sibylijnen, Maar ook op de Monte Catria, een klein half uurtje rijden vanaf Rosa nel Pozzo. Er zijn geheel nieuwe installaties aangelegd als oa nieuwe skiliften op de 9 km piste! Natuurlijk kunt u tijdens het skieen genieten van heerlijke hapjes en drankjes uit Le Marche, in het restaurant op de piste. Voor diegene die zelf geen skies op snowboards meebrengen, deze kunt u ook ter plaatse huren. Nu kunt u dus ook vanuit de appartementen van Rosa nel Pozzo, heerlijk gaan skieen of snowboarden in de directe omgeving. Kijk bij Prijzen voor de leuke aanbiedingen in het voor en najaar! Leuke sites, maar helaas in het Italiaans: catriaski.it scimarche.it/

  • Se vuoi prenotare veloce una splendida vacanza, vai alla nostra pagina di contatto ....

    leggi di piu
  • Ci presentiamo. Siamo Germa e Bert e vi forniamo una vacanza indimenticabile ....

    leggi di piu
  • A soli 8 km da San Pietro è la piccola città Castelleone di Suasa conosciuto ....

    leggi di piu

A pochi km di distanza dal piccolo borgo "San Pietro"
nelle bellissime e rinomate colline marchigiane!

  • Rosa Nel Pozzo Instagram